En blog om:

Samhälle, Miljö, Tillväxt, Ekonomi, Skulder och Sparande, Förberedelser och Peak Oil.

söndag 27 maj 2012

Zombieapokalypsen tar sin början...Skräcken började ca 2 pm när en serie skott hördes på rampen, vilket är längs NE 13th Street, strax söder om Miami Heralds byggnad. Enligt poliskällor sågs en naken man tugga på en annan mans ansikte och polisen skrek på sin högtalare till honom att backa bort från offret.

Den nakna mannen fortsatte anfallet och det slutade med att polismannen tvingades skjuta honom. De misslyckades med att stoppa honom trots att han blivit skjuten och polismannen tvingandes fortsätta skjuta. Vittnen sade att de hörde minst ett halvt dussin skott.

Den andre mannen transporterades sedan till sjukhus med kritiska skador, enligt polisen. Deras identiteter är inte släppta, varken för den nakne man som var den attackerande parten, eller identiteten för offret.

Sergeant Altarr Williams, handledare i Miami polisens mord rotel, sade att en man inte behöver vara beväpnad för att vara farlig. "Det finns andra sätt att skada människor,'' "Vissa människor kan kampsport, andra är mycket starka och kan döda dig med sina bara händer.''

Utredarna tror att offret kan ha varit en hemlös och polisen har uttalat sig om att angriparen kan ha lidit av en "kokain psykos", vilket skulle fått kroppen att "koka" internt och gjort att dem drabbade tvingades att strippa av sig kläderna, för att försöka svalna.
http://www.miamiherald.com/2012/05/26/2818832/naked-man-shot-killed-on-macarthur.html

2 kommentarer:

 1. Även Dagens Svenskbladet uppmärksammar detta. Känns skönt med publikationer som tar ansvar.
  http://svenskbladet.se/utrikes/index.php?alias=attack_i_miami_forsta_tecknet_pa_stundande_zombieapocalyps.html

  //JE

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja där ser man. Fast Miami Herald rapporterade att mannen morrade inte att han sa "brains" så lite var nog den där artikeln friserad.:)

   http://www.miamiherald.com/2012/05/28/2821404/naked-man-who-tried-to-rip-the.html här finns uppföljningsartikeln som visar vem attackeraren var och lite kort om händelseförloppet återigen.

   Radera